تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/04/16 - 19:04
کد خبر: 559546

جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر

جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر

آزمون شفاهی پذیرش دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) از ۲۰ تا ۲۵ تیرماه جاری در دانشگاه‌های مجری برگزار می‌شود. در این دوره، یک‌هزار و ۳۱۸ پزشک متخصص برای پذیرش ۶۸۳ نفر در رشته‌های مختلف تکمیلی تخصصی رقابت خواهند کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آزمون شفاهی پذیرش دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) از ۲۰ تا ۲۵ تیرماه ۱۴۰۵ در دانشگاه‌های مجری برگزار می‌شود و داوطلبان واجد شرایط باید بر اساس برنامه زمان‌بندی اعلام‌شده از سوی دانشگاه محل برگزاری در این مرحله از آزمون شرکت کنند.

مرحله شفاهی آزمون، بخش مهم و تعیین‌کننده فرآیند پذیرش دوره‌های تکمیلی تخصصی به شمار می‌رود و با هدف ارزیابی توانمندی‌های علمی، مهارت‌های بالینی، قدرت تصمیم‌گیری حرفه‌ای و شایستگی‌های تخصصی داوطلبان برگزار می‌شود. بر اساس دستورالعمل آزمون، این ارزیابی صرفاً به مصاحبه محدود نبوده و متناسب با رشته و دانشگاه برگزارکننده، ممکن است به صورت آزمون مهارت‌های بالینی ساختارمند (OSCE)، آزمون مبتنی بر مدیریت بیمار (PMP)، مصاحبه ساختارمند یا ترکیبی از این روش‌های نوین، ارزیابی انجام شود.

آزمون شفاهی امسال در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی دارای مجوز برگزاری دوره‌های فلوشیپ از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، اصفهان، تبریز، اهواز، ارومیه و سایر دانشگاه‌های دارای ظرفیت پذیرش برگزار می‌شود. داوطلبان نیز در رشته‌های مختلفی از جمله ناباروری، طب مادر و جنین، جراحی سرطان، جراحی ستون فقرات، بیهوشی قلب، پزشکی خواب، درد، صرع، رادیولوژی مداخله‌ای، جراحی دست، مراقبت‌های ویژه کودکان و ده‌ها رشته فوق‌تخصصی دیگر با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

بر اساس راهنمای منتشرشده، داوطلبانی که وضعیت بررسی مدارک آنان در سامانه «مجاز-ناقص» اعلام شده است، مجاز به شرکت در آزمون هستند و تنها باید نسبت به رفع نقص مدرک اعلام‌شده و بارگذاری مدارک مورد نیاز مطابق دستورالعمل اقدام کنند.

همچنین داوطلبانی که متقاضی استفاده از سهمیه ایثارگران و رزمندگان هستند، در صورت تأیید نشدن سهمیه از سوی مراجع ذی‌ربط، با سهمیه آزاد مورد بررسی قرار خواهند گرفت. در خصوص سهمیه بومی نیز، در صورت تأیید نشدن، صرفاً سهمیه حذف می‌شود و این موضوع هیچ محدودیتی برای شرکت داوطلب در آزمون ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، در آزمون پذیرش دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال ۱۴۰۵، یک‌هزار و ۳۱۸ پزشک متخصص برای ورود به این دوره‌ها ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۶۸۳ نفر در رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف کشور پذیرش خواهند شد.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت از داوطلبان خواست ضمن پیگیری مستمر اطلاعیه‌ها و برنامه زمان‌بندی منتشرشده از سوی دانشگاه محل برگزاری، از زمان دقیق و محل برگزاری آزمون رشته خود اطلاع یافته و با همراه داشتن مدارک و مستندات مورد نیاز، در موعد مقرر در آزمون شفاهی حضور یابند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top